Yes, wij hebben weer diverse certificaten in ontvangst mogen nemen voor diverse producten!
Het produceren van vlees en vleeswaren is onze hobby. Door de jaren heen hebben wij van deze tak van sport een specialisme gemaakt. Zelf vleeswaren en worst maken is een echte passie. Zo maken wij voor onze eigen winkels, maar ook voor derden (slagers, horeca, supermarkten en groothandel) de lekkerste specialiteiten. Wat te denken van gebraden gehakt, achterham, grillworst én de befaamde gekookte worst.
In 2002 werd de productielocatie aan het Zuideinde te klein en hebben wij een nieuwe productielocatie gebouwd aan het Veenderveld, het nieuwe industrieterrein in Roelofarendsveen. Het is een ruimte die voldoet aan de laatste wet- en regelgevingen, waardoor wij volop produceren voor derden en natuurlijk voor onze eigen winkels.
Sinds jaar en dag onderscheidt Keurslagerij van der Meer zich met de lekkerste ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij.
Rookworst, kookworst, grillspecialiteiten en hammen, al deze producten worden gekenmerkt door een heerlijke smaak en een superkwaliteit!
Vele onderscheidingen en bekers zijn er al mee gewonnen. In de loop der jaren is de worstmakerij voorzien van de modernste materialen om het productieproces te versnellen en te vergemakkelijken. Hierdoor bent u nu en in de toekomst verzekerd van de beste ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten.
In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen daar absoluut in terug. Alles wat wij maken, doen wij met liefde voor het vak. En dat proeft u.